Om mig

Polymer Clay, et kunststof jeg har kendt længe , men jeg vidste ikke, hvad jeg skulle bruge det til!

Så løb jeg ind i en bog om, hvordan man kunne lave smykker af materialet.

Flere bøger og internettet åbnede mine øjne og muligheder for at lære mere om Polymer Clay Art og min tidligere hobby med at lave smykker af sten ,metal og glas blev totalt forandret.

Jeg har nu i fem år lavet smykker af Polymer Clay, hvilket betyder at jeg i stedet for at købe perler og færdiglavede elementer nu selv producerer det, der indgår i mine smykker. Dog er metal delene for det meste noget jeg køber.

Min verden er nu åbnet op til hele kloden, hvor masser af kvinder og mænd laver Polymer Clay Art på alle mulige måder og ikke kun smykker.

Vi udveksler erfaringer, billeder, ideer og vi tager på kursus i forskellige lande hvor nogle af de bedste kunstnere uddeler af deres viden.

I Danmark findes materialet mest under navnene Cernit og Fimo, men der eksisterer andre producenter. Jeg bruger mest Cernit og Premo til mine smykker.

Arbejde med Polymer Clay er en passion som ikke holder op! Det er for mig en livsstil , som er kommet for at blive. Jeg ønsker at producere på hobbybasis, jeg tænker at min kreativitet har det bedst under denne form.

Jeg står altid til rådighed, hvis mine kunder skulle ønske at vide mere om mine smykker. Jeg kan kontaktes både på email, facebook og telefon, som står oplyst på websiden.